Koljosen MM-matka katkesi ensimmäiseen otteluun

Suomesta Kiinassa pelattaviin MM-kisoihin osallistui Eetu Heino (ParBa) ja Kalle Koljonen (TS), jotka molemmat karsiutuivat avausotteluiden jälkeen kohdattuaan maailman kovimpiin pelaajiin kuuluvat huippuvastustajat. 

Koljonen pelasi indonesialaista Tommy Sugiartoa vastaan, jonka maailman ranking on 13. Suomalaispelaajan sijoitus samalla listalla on tällä hetkellä 75. Koljosen taistelusta huolimatta peli oli selvä kahden erän jälkeen ja taululla lukemat 21-16 21-14.

-Pelillisesti pelasin paljon paremmin, kuin Venäjällä viime viikolla. Valitettavasti hyvä peli ei riitä vielä tän tasoisia vastaan. Nyt takaisin työn ääreen ja kehittymään sille tasolle, että ei olisi haastajan roolissa tämän tasoisissa matseissa, Kalle Koljonen viestitti Kiinasta. 

Suomalaisten ottelut tänään

Tommy Sugiarto, Indonesia – Kalle Koljonen 21-16 21-14

Ottelut ja tulokset: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx

Lue juttu Eetun eilisestä ottelusta täältä.

JUTTU PÄIVITTYY MYÖHEMMIN…