Koljonen ja Heino mittelöivät ensi viikolla MM-kisoissa

Suomalaispelaajien avausvastustajat ovat kovimmasta päästä.

-Aika vaikea vastus itselle päsähti, mutta aina jokaista matsia lähdetään voittamaan. Valmistautuminen on sujunut ihan hyvin, ei ole mitään valittamista, Kalle Koljonen (TS) kommentoi avausvastustansa Tommy Sugiartoa, jonka maailman ranking on tällä hetkellä 15. Indonesialainen sulkapalloilija on voittanut MM-kisoissa miesten kaksinpelin pronssin vuonna 2014.

-Hankala eka kiekka, mutta ei mahdoton. Hyvällä omalla pelillä tulee varmasti paras tulos. Valmistautuminen MM-kisoihin on sujunut todella hyvin. On ollut hyviä treenejä ja nyt viimeistellään tällä viikolla, Eetu Heino (ParBa) kertoi.

Heinoa vastaan asettuu taiwanilainen Chou Tien Chen, joka löytyy maailman listan sijalta 7.

Päävalmentaja Anu Nieminen pohti suomalaisten avausvastustajia ennen matkaa.

-Helpompiakin vastustajia olisi ollut, mutta kyllä se oli myös tiedossa, että MM-kisoissa on kaikki kovimmat mukana ja vastus voi myös olla sen mukainen. Sinänsä todella mielenkiintoista nähdä missä mennään, kun päästään vertaamaan maailman huippuihin, mutta tietenkin sitä olisi voinut myös verrata tokassa matsissa.

MM-kisat 30.7-5.8.2018 Kiinassa.

Suomalaisten avausottelut
Chou Tien Chen (WR 7) – Eetu Heino (WR 85)
Kalle Koljonen (WR 75) – Tommy Sugiarto (WR 15)

Eetun ottelu on maanantaina ja Kallen tiistaina.

Otteluohjelman ja tulokset näet täältä.