Miesten ja naisten nelinpelit Hollannissa päättyivät avausotteluihin

YONEX Dutch Open 10-15.10.2017, Almere
Grand Prix, Palkintosumma 65.000 USD

Olympiavalmennusryhmä Tokyo Teamin pelaajat Eetu Heino, Kalle Koljonen, Airi Mikkelä, Anton Kaisti ja Jenny Nyström osallistuivat tällä viikolla Yonex Dutch Openiin. Heidän lisäkseen turnaukseen matkasivat maajoukkuepelaajat Iikka Heino, Henri Aarnio ja Sonja Pekkola. Toisena pelipäivänä torstaina oli vuorossa miesten ja naisten nelinpelit.

Jenny Nyström (HBC) ja Sonja Pekkola (TS) pelasivat Ruotsin Amanda Hogstromia ja Clara Nistadia vastaan. Ottelu päättyi ruotsalaisparin voittoon erin 21-18 21-14.

-Pelattiin aika ehjä peli. Paljon parempaa kuin viimeksi, mutta tappio harmittaa. Tässähän nälkä vaan kasvaa! Olen tyytyväinen siihen, miten hyvin pystyttiin taistelemaan tämän tason paria vastaan. Erityisesti Jenny pelasi rohkeasti tänään ja ratkaisi meille pisteitä. Itse keskityin rakentamaan paikkoja ja pitämään pallon pelissä, Sonja Pekkola kommentoi.

-Saatiin tehtyä hyviä pitkiä ralleja ja pysyttiin vauhdissa mukana. Varsinkaan ekassa erässä ei tehty turhia virheitä, Jenny kertoi.

Päivän toisessa suomalaisottelussa kentälle astelivat Iikka Heino (ESB) ja Henri Aarnio (ÖIF), jotka pelasivat miesten nelinpelin ottelun Hollannin Jacco Arendsia ja Ruben Jilleä vastaan. Hollantilaiset olivat tänään parempia lukemin 21-10 21-19.

-Meillä lähti peli vähän nihkeästi liikkeelle. Oltiin kuitenkin jo ekassa erässä mukana pelissä, joten toiseen erään oli helpompi heti lähteä. Toisessa erässä pelasimme tosi hyvin. Johdettiin vielä 19-17, mutta sitten hävittiin harmittavasti palloja, joissa oltiin niskan päällä. Harmi, ettei saatu toista erää käännettyä, Iikka Heino kommentoi pelin jälkeen.

Suomalaisten ottelut tänään

Amanda Hogstrom & Clara Nistad, Ruotsi –  Jenny Nyström & Sonja Pekkola 21-18 21-14

Jacco Arends & Ruben Jille, Hollanti – Henri Aarnio & Iikka Heino 21-10 21-19

Kaikki suomalaisten ottelut ja tulokset Yonex Dutch Openissa: 

http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=8D30BB85-24FF-44F0-AE76-65A3CFF9D9FD&c=FIN

Turnauksen viralliset sivut: 

http://www.dutchopen.nl