Pietarin White Nights –turnaus alkaa

Venäjällä pelataan White Nights -turnaus 5.-9.7. Mukana kisassa on 10 suomalaista pelaajaa.

White Nights 5.-9.7.2017
Gatchina, Pietari, Venäjä
Taso: International Challenge
Palkintosumma: 20 000 USD

Keskiviikkona alkavaan Pietarin kansainväliseen sulkapalloturnaukseen osallistuu yhteensä 10 suomalaista sulkapalloilijaa: Eetu, Heino, Anton Kaisti, Kalle Koljonen, Henri Aarnio, Iikka Heino, Airi Mikkelä, Jenny Nyström, Sonja Pekkola sekä Nanna Vainio. Kaikki suomalaiset aloittavat ottelunsa suoraan pääkisasta torstaina. International Challenge –tason turnaus on Euroopan liiton korkeinta tasoa.

Sekanelinpelipari Kaisti ja Nyström ovat kisassa kolmanneksi sijoitettuina samoin Mikkelä kaksinpelissä. Koljonen on turnauksessa neljänneksi sijoitettuna, Vainio kuudenneksi ja Eetu Heino seitsemänneksi sijoitettuna.

Kisaurakkansa suomalaisista ensimmäiseksi aloittaa torstaina Kaisti ja Nyström paikallista aikaa klo 9.35.

Suomalaisten otteluaikataulu ja tulokset täältä
Kilpailun viralliset sivut

Kuva: Peter von Bruun

Tokyo kumppanit